Related image

Totul a inceput intr-o zi de vineri,ziua incepuse ca oricare alta iar eu tocmai patrulam pe langa camera domnitei...
-B-B-Bo-Boo-Booss! De ce sunteti t-t-t-treaza tocmai de la ora aceasta ?

Related image
Taci Agapel ,si nu-mi mai zice asa ! Numele meu este Hina ! H ; I ;N ;A !

Image result for anime header girl manga
-D-d-da B-BB-Booss,p-ppp-pardd-pardon ,H H H, HINA !
Bun baiat,m-am trezit pentru ca am avut un vis,sau sa zic ,o revelatie ?
-O o o,r-r-re-vvel ;revelatie ?
Da balbaitule,viata mea a devenit prea monotona,plictisitoare as putea spune !

Hm,cum as putea sa descriu ceea ce simt,cand nici macar nu-mi pot pune ordine in ganduri,ma simt...da,cred ca pot spune asta,ma simt ca si cum as fi in mijlocul unui ocean,si pe langa faptul ca nu stiu unde sunt,n-am nici cea mai mica idee unde sa ma indrept,si cum.

Image result for anime header kingdom
-C-cc-cuumm a-aasa B-b-bOo, Hi-Hi-Hinna ! Su-su-sunteti mo-mostenittttoaareeea imp-imperiu...
Aoleo,cum ti se plimba limba-n gura,vietii mele ii lipseste aventura,surprizele,imprevizibilul...intelegi tu ?
-A-A-Avvven--Avventura ?
Da da...de aceea,o sa fac un pariu ,hm...poate chiar cu tine,uite..in urmatoarele 100 de zile,tu trebuie sa-mi faci un cadou,iar in interior sa fie o surpriza,poate fi orice...cat timp sunt surprinsa placut,o sa-i spun batranului sa-ti mareasca salariul cu 10% cand ma uimesti cu ceva,si sa ti-l scada cu 20 la % cand nu-mi place cadoul tau !
-b-b-bani ?dd-do-ar a-atat ?

Related image
Ce ciudat esti,nu totul se invarte in jurul banilor ?Sa nu-mi spui ca tu lucrezi aici p-pe b-ba-banane,cum iti place tie sa spui,hehe.
-E-e-euuu...
Uite,hai sa ridicam miza,ce zici de asta ,daca ma impresionezi cu 51 de cadouri din 100,poti sa-mi ceri ceva,orice...o sa-ti indeplinesc o dorinta !
-S-Sssunnaaa bb-bb-bine ,d-dde acord !

Image result for anime manga girl
Iei,stiam eu ca ma pot baza pe tine,hm,tu esti chiar dragut cand te opresti din b-b-balbaitul asta al tau ,haha !
Zilele treceau si cadourile tanarului majordom nu o bucurau deloc pe printesa,ajunsese sa-i scada salariul atat de mult incat probabil ca ar fi trebuit sa lucreze 3 vieti pentru a compensa,49,49 de cadouri care i-au innegrit inima Hinei,49 de decizii proaste. Regele si toti locuitorii palatului nu mai stiau ce sa faca,tanara regina intrase in depresie si ameninta chiar cu sinuciderea,nemaisuportand lacrimile domnisoarei,Agrapel merge din nou in fata regelui .

Related image
M-M-maa-maria t-ta !
-Off,mai taci ma Agrapele,ce tot vrei sa zici,nu vezi ce probleme avem,nu mai stiu ce cadouri sa-i dau iubitei mele fiice,toate cele 49 pe care ti le-am dat sa i le inmanezi ,s-au dovedit a fi blestemate,bijuterii,ponei,clovni,soti,caini,pisici,case,vacante...i-am oferit tot ce si-ar putea dori cineva,chiar si Dracul ar fi invidios pe ea,si totusi,nu i-a placut nimic..absolut nimic,nu mai stiu ce sa fac,de ce ..ce-i in neregula cu ea,nimeni in lumea asta nu ar spune nu unui singur cadou din cele oferite,iar ea...ea,le-a refuzat pe toate !

Image result for anime manga boy header
M-M-maa-maria t-ta !
-Ce tot vrei ma sa zici,spune odata !
A-A-Am o id-idee ,s-s-stiu ce i-i-ar pl-placea print-tesssei !
-Abia de inteleg ce spui,nici sa vorbesti nu poti dar ai idei ?
N-N-nu p-p-ot sa spun a-aaci,ll-lumea o o sa afle ,si-si prin-prinntesa nu o sa m-mai fiie su-surprinsa !
-Chiar crezi ca te-as lasa sa incerci ceva cu fiica mea ?Nemernic balbait!

Image result for anime header kingdom
V-VViata,pp-un viata mea ll-a ba-bbataie !
-Viata ta imi apartine oricum ,dar imi place privirea din ochii tai,nu acelasi lucru il pot spune si despre balbaitul asta al tau !


Primul cadou al tanarului ,a adus rasaritul in palat,printesa a zambit pentru prima data dupa 49 de zile. Isi aduce aminte cu placere cuvintele pe care i le-a spus printesa in momentul in care ii inamana a doua cutie :

-Simt,ca tocmai am gasit o barca,o barca in oceanul asta blestemat,ceva ce parea ireal in urma cu putin timp ! Ba mai mult,in ea se afla si o harta,catre ceva anume,nu stiu inca ce,dar abia astept sa descopar !

Related image

Timpul zburda,si nimeni nu stia ce era in aceste pachete,de o faceau pe printesa atat de fericita.De cum il primea se inchidea in camera ei si se auzeau tot felul de sunete,uneori plangea,alteori radea,deseori era o liniste morbida,dar mereu iesea si striga in gura mare ca abia asteapta cadoul din ziua urmatoare.

Secretomania aceasta ,si felul in care tanarul impacheta cadourile (albe cu un X negru pe ele) ,i-au facut pe oameni sa le numeasca "Mistery Boxes" (Cutiile misterioase ale tanarului Agape) ,unii incepusera chiar sa creada ca balbaiala tanaralui este de fapt un blestem pus de un mare magician,si cu fiecare cutie parca acesta disparea,iar balbaitul tanarului se indrepta catre vindecare.

Image result for anime manga boy manga
Ultima cutie ,Hina a primit-o chiar de ziua ei,implinea 23 de ani,chiar daca fusese singura fiica a regelui Zima,care detine peste 3 sferturi din continentul Siula,si avusese tot ce si-ar fi putut imagina cineva ,fericirea a ocolit-o de cand mama ei a murit in urma cu 13 ani,dar ultimele 51 de zile,ei bine dupa cum bine spune chiar ea in discursul acesta pe care-l tine in fata poporului adunat in fata palatului "au fost de poveste",si asta doar datorita cutiilor misterioase ale lui Agape.

Related image

Desi oamenii o tot intrebau ce a fost in acele cutii,ea rasundea mereu la fel "magie",cutiile lui Agape au fost si sunt in continuare,magice ! Ah,si va intrebati de ce-i zice si ea Agape ? Sau vreti sa stiti mai multe despre cine era el de fapt ? Ce trecut trist ascunde ? Ei bine,aceasta-i o poveste pentru alta data !

Related image
Aceasta a fost scurta poveste a modului in care Cutiile Misterioase au aparut, Regina Hina ,este cunoscuta in istorie ca si "Misterioasa Hina " !

Image result for anime manga girl


Accept

Hinazumi.Ro foloseste cookie-uri !